glaszetten

Glas plaatsen is een specialistische klus. Hierbij is kennis, ervaring en het gebruik van de juiste gereedschappen van groot belang. Zo moet het inmeten van de ramen zeer nauwkeurig gebeuren omdat u niet wilt dat het gaat tochten of dat er later lekkage ontstaat. Het plaatsen van glas is vakwerk en het raam moet op de juiste manier worden gezet zonder dat er krassen ontstaan. In Nijkerk en omgeving plaatsen wij diverse soorten glas. Voor welk glas u bij ons terecht kunt leest u bij  Glassoorten. Heeft u nog geen keuze kunnen maken in het juiste type glas voor uw pand?
De glaszetters van van Breugel Schilders geven u graag van deskundig advies.
U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle soorten glas. Wij hebben vele glassoorten op voorraad waardoor u niet te maken krijgt met lange wachttijden. Er zijn inmiddels vele glassoorten op de markt welke te scheiden zijn in twee hoofdcategorieën: isolatieglas en veiligheidsglas. Isolatieglas is een glassoort dat de warmte-isolatie van uw woning verbeterd. Veiligheidsglas is een glassoort dat de veiligheid in uw pand verbetert. Wij plaatsen onder andere de volgende soorten isolatie- en veiligheidsglas:
Dubbel glas/HR glas
HR+, HR++ en HR+++ glas
Geluidswerend glas
Zonwerend glas
Gelaagd/Inbraakwerend glas
Gehard glas
Draadglas
Brandwerend glas
De glaszetters van van Breugel Schilders staan voor u klaar voor deskundig en betrouwbaar advies
 
Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u uw glas wilt laten vervangen. U kunt uw enkel glas willen vervangen voor dubbel glas om te besparen op uw stookkosten, maar het kan ook zijn dat er een barst in uw raam is ontstaan of dat u toch liever veiligheidsglas in uw winkelpand heeft. Wat de reden ook is, onze glaszetters staan te allen tijde voor u klaar en bieden u graag de helpende hand. We hebben reeds jarenlange ervaring in het inmeten en vervangen van glas en kunnen u dus ook advies geven in het kiezen van het juiste type glas. Wanneer u ervoor kiest de klus bij ons uit te besteden kunt u ervan uitgaan dat uw glas vakkundig vervangen worden.
De glaszetters van van Breugel Schilders werken nauwkeurig en professioneel.