wat kost het

Wat wilt u laten doen?

Gaat u uw schilderwerk uitbesteden, dan is de eerste vraag die in u opkomt: wat kost een schilder? Inzicht in de gemiddelde kosten voor schilderwerk helpt u bij het bepalen van uw budget.

Bent u van plan om uw woning te laten schilderen, dan bent u vast benieuwd naar wat een schilder kost. Een schilder hanteert vaak twee soorten tarieven:

uurloon

kosten per m²

Wilt u een groot oppervlak laten schilderen, zoals uw gevel of plafond? Dan rekent een schilder een prijs per m². Voor een klus waarvoor meer nauwkeurigheid is vereist, zoals het schilderen van raamkozijnen of deuren, hanteren schilders een uurloon.

Bent u benieuwd naar de kosten per m² en het uurloon van een schilder? Vraag ons vrijblijvend om een offerte!

Kosten

De kosten voor een buitenschilder kunnen hoger zijn dan die van een binnenschilder. Dit komt doordat een buitenschilder speciale verf nodig heeft en vaak ook extra materialen, zoals een steiger of hoogwerker. Wilt u de kosten zo laag mogelijk houden en laat u uw muren schilderen of plafond witten? Kies dan voor spuitwerk. Een schilder kan razendsnel te werk gaan met een spuitmachine, waardoor u binnen no time geniet van een prachtig eindresultaat én de kosten laag houdt.

Vraag hier om een passende offerte!